tiistai 23. syyskuuta 2014

2,5 viikkoa

Huh, kun aika menee nopeasti! Enää 2,5 viikkoa starttiin ja muutama päivä siihen kun siirrymme Hawaille totuttautumaan lämpöön ja tekemään viimeistelytreenit.

Aika kaksijakoisissa tunnelmissa on menneet edelliset päivät. Mariaa vaivannut flunssa muuttui korvatulehdukseksi tosi huonoon aikaan ja siihen oli pakko ottaa viikon antibioottikuuri. Harmi homma, koska Marian kunto vaikutti ihan rautaiselta ennen sairastelua. Parissa uintitreenissä tyttö veteli 50m vetoja tasaisesti sekunnin minua kovempaa. Kävin myös juoksemassa Marian seurana hänen aerobisen kynnyksen juoksua, mutta oli pakko antaa hänen mennä kun itsellä meinasi syke karata kynnykselle ja tarkoitus oli juosta pelkkää peekoota. Saa nähdä miten antibioottikuuri vaikuttaa. Toki kuumetta ei ole ollut ja lepoa on tullut riittävästi, joten vielä Hawaillakin voi tehdä pari kovaa ja kehittävää treeniä.

Itse sain viimeviikolla tehtyä ensimmäisen onnistuneen harjoitusviikon Kalmarin jälkeen ilman ongelmia ja kiputiloja. 19h treeniä, jossa kolme uintia, 300km pyörää ja n. 60km juoksua. Kävin myös rennolla fiiliksellä juoksemassa ruissalojuoksuissa 10km kisan 38.50. Eli tosi hiljaa, mutta treenillisesti tuo meni suoraan takareiteen ja jo tänään nousevavauhtisessa 15km juoksussa vauhti oli samaa kuin kesällä. Kunto siis tulee hitaasti, mutta varmasti muutaman viikon kovalla treenillä. Nähtäväksi jää kuinka hyvään kuntoon ennen Hawaia kerkeää. Suomen päässä on tarkoitus huomenna tykitellä altaassa vähän kovempaa, torstaina ajaa Tacxilla pitkään kova treeni, perjantaina palauttava uinti + lihaskunto ja lauantaina vielä pitkä juoksu 25km.

Lauantaina iltapäivällä lähteekin jo lento kohti Lontoota, jossa vietämme yhden yön ja jatkamme sunnuntaina kohti Hawaia. Hieno päästä lämpimään. Tänään meinaan mittari näytti aamulla Turussa -0,5c, hyrr. Forecan mukaan Hawailla mukavat 30c.:)

Näistä videoista on tullut haettua fiiliksiä aika monena päivänä.

//Tatu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti